Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL

Η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ ανακοίνωσε της ημερομηνίες διεξαγωγής του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball 2010. To εφετεινό Πρωτάθλημα είναι το 11ο το οποίο διοργανώνει η ΟΧΕ και θα διεξαχθεί την περίοδο 1 Ιουνίου - 25 Ιουλίου 2010.

BeachHandball

Η Τελική του Φάση (Final-4) του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο "Καράβι" του Σχινιά, στις 24 και 25 Ιουλίου 2010. Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν ομάδες ανδρών και γυναικών, ανεξάρτητες ή ομάδες συλλόγων/σωματείων. Οι ενδιαφερόμενοι να διοργανώσουν τουρνουά εντεταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ (e-mail: national@hhf.org.gr, τηλ. 6974884607). Για κάθε πληροφορία σχετική με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball (συμμετοχές, τουρνουά, κανονισμούς κλπ.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αντίστοιχη Επιτροπή της ΟΧΕ (τηλ. 2108258818). Επίσημη ενημέρωση από το group Greek Beach Handball στο Facebook.

Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα τουρνουά στα επίσημα site και blog των τουρνουά:

ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ/ΜΑΤΟΣ

  • 11 - 13 Ιουνίου: Αγιόκαμπος Λάρισας (διοργ.: Κώστας Αλεξανδρής, 6932137955, kosalex41@yahoo.gr)
  • 25 - 27 Ιουνίου: Ίσσος Κέρκυρας (διοργ.: Νίκος Πέρρος, 6932660482, perrosn@otenet.gr)
  • 2 - 4 Ιουλίου: Λούτσα Πρέβεζας (διοργ.: Νίκος Γιαμούρης, 6973813158, nikgiam@yahoo.gr)
  • 9 - 11 Ιουλίου: Λουτράκι (διοργ.: Νίκος Κερασοβίτης, 6937456146, nkeras@sportcamp.gr)
  • 24 - 25 Ιουλίου: "Καράβι" Σχινιά (Final-4, διοργ.: ΟΧΕ, 2108258818, national@hhf.org.gr)

Εκτός Πανελληνίου Πρωταθλήματος από 4 - 6 Ιουνίου 2010 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL «ΠΟΛΙΧΝΗ» (διοργ.: Δημήτρης Σαλονικίος, 6936715115, beachhandball2007@yahoo.gr).

Ενδιαφέρον για το τουρνουά του Αγιόκαμπου υπάρχει και από ομάδες του εξωτερικού, πληροφορίες ζήτησαν ομάδες από Ρουμανία και Ισραήλ. Από την Ελλάδα ενδιαφέρθηκαν και νέες ομάδες από περιοχές που έως σήμερα δεν συμμετείχαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Για την καλύτερη διργάνωση και προγραμματισμό των τουρνουά θα πρέπει να επιβεβαιώνουμε εγκαίρως τη συμμετοχή μας και να βοηθάμε τους διοργανωτές.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ
Σε συνεργασία με την DIP MEDIA έχει ήδη δημιουργηθεί το πρότζεκτ για την προβολή της διοργάνωσης. Την Παρασκευή 21 Μαϊου θα είναι έτοιμο το προσπέκτους με τα χορηγικά πακέτα του τουρνουά και θα ξεκινήσουν οι επαφές με μεγάλες και μικρότερες εταιρείες και επιχειρήσεις.
Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η διαφημιστική καμπάνια του τουρνουά με ραδιοφωνικά σποτ από το MUSIC RADIO (102.1) και από άλοους γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ευρύτερης περιοχής.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Beach Report Forum ένας χώρος διαλόγου

Το forum.beachreport.gr είναι από καταβολής του ένα ιντερνετικό βήμα με στόχο να φέρει σε επαφή ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα και τα αθλήματα που σχετίζονται με αυτήν. Στόχος του είναι η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών όπως και η ανάπτυξη δεσμών φιλίας.

Beach Report Forum

Υπάρχει πλέον ο χώρος που μπορούμε να καταθέτουμε τη γνώμη μας, να συζητάμε για το αγαπημένο μας άθλημα. Υπάρχει η ενότητα Beach Handball με θέμα ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 και η δυνατότητα δημιουργίας νέων θεμάτων. Διαβάστε του κανόνες του forum και γίνετε μέλη.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ 8η ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ – ΚΡΙΤΩΝ BEACH HANDBALL

Η Επιτροπή Beach Handball διοργάνωσε την «8η Σχολή Διαιτητών - Παρατηρητών - Κριτών Beach Handball». Η Σχολή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαιρίσεως Αττικής (ΣΥ.Δ.Χ.Α.) , στις 15 και 16 Μαΐου 2010. Τα μαθήματα της Σχολής, που περιλάμβαναν συνδυασμό διαλέξεων, προβολής βίντεο και multimedia παρουσιάσεων, παρακολούθησαν 19 υποψήφιοι εκ των οποίων οι 17 πήραν το Δίπλωμα του Διαιτητή – Παρατηρητή – Κριτή.

8η  ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ – ΚΡΙΤΩΝ BEACH HANDBALL

Αναλυτικά τα ονόματα των επιτυχόντων:

  1. ΒΗΤΑΣ ΑΧΙΛΕΑΣ
  2. ΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
  3. ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  4. ΛΥΚΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ
  5. ΤΣΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  7. ΑΛΟΥΡΔΑ ΕΛΕΝΗ
  8. ΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
  9. ΑΜΑΝΤΣΕΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΑ
  10. ΑΜΑΝΤΣΕΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  11. ΨΥΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  12. ΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  13. ΔΙΑΛΙΑΤΣΗ ΣΟΦΙΑ
  14. ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  15. ΚΑΪΠΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
  16. ΜΗΛΙΩΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
  17. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

AGIOKAMPOS BH 2010 “back to the future” MAISTRA beach

Στις 11 Ιουνίου 2010 από την παραλία του Αγιόκαμπου Λάρισας θα αρχίσει το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball, με την ελπίδα ότι θα διαμορφώσει μια καινούργια σελίδα στην ιστορία του αθλήματος. Στη διάρκεια του καλοκαιριού η Λούτσα της Πρέβεζας, ο Ισσός της Κέρκυρας και το Λουτράκι θα είναι οι συνολικά 4 σταθμοί του αθλήματος της άμμου, όπου και οι ομάδες θα συλλέξουν βαθμούς για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος τέλη Ιουλίου (24-25/7/2010) στο Σχοινιά, για την ανάδειξη των φετινών πρωταθλητών Ελλάδος.

BeachHandball.jpg

Ο Αγιόκαμπος επιστρέφει και ανοίγει μάλιστα την αυλαία για το 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball (Kαλοκαίρι 2010) την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 θα είναι μάλιστα η 7η χρονιά που θα διεξαχθεί παρόμοιο τουρνουά (και ΕΒΤ) στην περιοχή της Κάτω Σωτηρίτσας Αγιόκαμπου του Δήμου Μελιβοίας, στα ανατολικά του νομού Λάρισας.

Η παραλία του, οι φιλόξενοι άνθρωποί του, το φυσικό περιβάλλον, η καταγάλανη και καθαρή θάλασσα, καθώς και η εμπειρία χρόνων στο αθλητικό αντικείμενο της άμμου, αποτελούν τα εχέγγυα για μια πετυχημένη διοργάνωση, μέσα σε ένα κλίμα γιορταστικό, συναινετικό και φυσικά αρκούντως αθλητικό.


Το τουρνουά είναι ήδη ενταγμένο στο Ευρωπαϊκό καλεντάρι της ΕΒΤ.

Η διάρκεια του τουρνουά θα είναι 3 ημέρες, από Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010, έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, ημέρα που θα διεξαχθούν και οι τελικοί αγώνες σε άνδρες και γυναίκες.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαμονή σε δωμάτια της περιοχής με τιμή κατ’ άτομο / ημέρα 10-15 ευρώ. Υπεύθυνος Δ.Τζουβάρας (Τηλ. Επικοινωνίας για κλείσιμο δωματίων 6947 304175 και 2494053135).

Γεύμα-σάντουιτς καθημερινά σε όλες τις ομάδες και τους συμμετέχοντες, καθώς και μπουκαλάκια νερό για όλα τα παιxνίδια των ομάδων. Οι αρχηγοί (ή εκπρόσωποι των ομάδων), θα φροντίζουν σε συνεννόηση με το κέντρο… επιχειρήσεων ΜΑΙΣΤΡΑ, για την χορήγησή τους.

Πιθανότατα το Σάββατο αργά το βράδυ (12/6/2010) θα υπάρξει μπάρμπεκιου-πάρτι (δείπνο) για όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Θα υπάρξουν καλύτερες τιμές σε επιλεγμένα εστιατόρια - ταβέρνες για τις συμμετέχουσες ομάδες. Πληροφορίες για την προσφορά και έκπτωση, θα πάρουν οι ομάδες κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης και πριν την διεξαγωγή των αγώνων. Προκειμένου να καταφέρουμε περισσότερη έκπτωση στο φαγητό, θα ήταν καλύτερα η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μαζί.

Θα έχουμε καλύτερες τιμές στο καφέ Μαίστρα (Δ.Τζουβάρας) στους καφέδες, τα αναψυκτικά, τις μπύρες, τα παγωτά κ.λ.π., με την λογική να υπάρχουν ομαδοποιημένες παραγγελίες.

Η διοργάνωση θα φροντίσει να έχει ειδικές προσφορές με χαμηλότερες τιμές σε επιλεγμένα μπαράκια για την νυχτερινή έξοδο.

Τελική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: Τρίτη 8/6/2010. Οι συμμετοχές θα γίνονται αρχικά διαμέσου e-mail στον επίσημο διοργανωτή Κώστα Αλεξανδρή (kosalex41@yahoo.gr), με τον οποίο θα έρχονται και σε τηλεφωνική επικοινωνία οι υπεύθυνοι των ομάδων, για οποιαδήποτε διαδικαστική πληροφορία και επιβεβαίωση της συμμετοχής τους (6971 692660 απογευματινές κυρίως ώρες).

Το συμβολικό παράβολο συμμετοχής για κάθε ομάδα στη διοργάνωση, θα είναι 50 ευρώ, τα οποία και θα πρέπει να εξοφληθούν (για την επιβεβαίωση συμμετοχής στο τουρνουά) διαμέσου τραπεζικού λογαριασμού έως την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010.

Λογαριασμοί Τραπέζης: Τράπεζα Πειραιώς (5038-035829-682) και ALPHA ΒΑΝΚ (275-002101-022066).

Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010, μία μέρα μετά την τελική ημερομηνία δήλωσης των ομάδων και θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα www.kosmetpal-bh.gr (ενότητα beach handball), καθώς και στον αθλητικό τύπο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις 3 πρώτες ομάδες ανδρών και γυναικών, ενώ θα τιμηθούν με πακέτα ή κύπελλο οι MVP (θεαματικότεροι) αθλητές.

Θα ψηφιστεί από την αρμόδια επιτροπή της διοργάνωσης, το εντυπωσιακότερο και θεαματικότερο γκολ των αγώνων και ο αθλητής ή αθλήτρια που θα επιλεγεί θα πάρει δώρο 100 ευρώ.

Lucky team: Ύστερα από κλήρωση στη διάρκεια του τουρνουά, θα αναδειχτεί μία τυχερή ομάδα, της οποίας θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής για τις δύο βραδιές διαμονής (για 8 άτομα) στον Αγιόκαμπο.

  • Επίσημος Διοργανωτής: Κώστας Αλεξανδρής (μέλος επιτροπής BH της Ο.Χ.Ε., εθνικός παρατηρητής ΕΒΤ).
  • Τοπικός Συνδιοργανωτής: Δημήτρης Τζουβάρας (επιχειρηματίας).
  • Συνεργάτης - γραφείο τύπου: Σπυρίδων Θεοδώρου (καθηγητής).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η οριστική μορφή των παροχών, με τις αναγκαίες (μικρές) προσθαφαιρέσεις, θα λάβει χώρα μέσω της ιστοσελίδας www.kosmetpal-bh.gr λίαν συντόμως.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Στη σελίδα www.beachreport.gr, έχει ανοιχτεί φόρουμ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball και μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά, κάνοντας μια απλή εγγραφή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Οι αγώνες του Αγιόκαμπου και γενικά όλου του καλοκαιριού, θα διαφημιστούν με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τον Ρ/Σ Αntenna Star 105,9 στο Αγρίνιο, όπου και ο Κώστας Αλεξανδρής προΐσταται του αθλητικού τμήματος, με καθημερινές εκπομπές ποικίλλου και αθλητικού περιεχομένου. Ο σταθμός ακούγεται σε πολλούς νομούς της Δυτικής Ελλάδος, αλλά και μέσω ίντερνετ στη διεύθυνση: www.antenna-star.gr

Ο διοργανωτής του τουρνουά στον Αγιόκαμπο Κώστας Αλεξανδρής επ' ευκαιρία της πρώτης ενημερωτικής επαφής για τις καλοκαιρινές αναζητήσεις στην άμμο με το θεαματικότερο άθλημα παραλίας, δήλωσε: «Είμαστε μπροστά σε μια συγκυρία δύσκολη και καλούμαστε να υπερπηδήσουμε πολλούς σκοπέλους για να ισορροπήσουμε. Η επαναφορά του…έμπειρου Αγιόκαμπου στα επίσημα τουρνουά bh του καλοκαιριού, αποτελεί μια ευχάριστη είδηση για όλους όσους είχαν την ευκαιρία στο παρελθόν να συμμετάσχουν σε μια από τις πολλές γιορτές του. Καταφέραμε με τη συμβολή του Δημήτρη Τζουβάρα και των ανθρώπων της περιοχής, να πετύχουμε τις ίδιες καλές τιμές διαμονής σαν αυτές και 3-4 χρόνια πίσω, ενώ και οι υπόλοιπες προσφορές και παροχές της διοργάνωσης θεωρώ ότι θα είναι δελεαστικές. Όπως δελεαστικό είναι και το φιλικό περιβάλλον που βρίσκουμε κάθε φορά που έχουμε τουρνουά στην περιοχή αυτή της Λάρισας. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να υποδεχτούμε τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους, ελπίζοντας ότι και καλά θα περάσουμε, αλλά και αρκετά υψηλό θέαμα θα δούμε, αφού πλέον το άθλημά μας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Καλούμε δε και τον κόσμο της περιοχής να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή τη γιορτή για τα αθλήματα της παραλίας και να χειροκροτήσουν αθλητές και αθλήτριες που θα προσπαθήσουν για τη συλλογή βαθμών και την πρόκριση στην τελική φάση του Σχοινιά, γιατί πραγματικά και πρέπει να το ομολογήσουμε, το γουστάρουν τρελά το beach handball πλέον».

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.....

Νέο τουρνουά (το 4ο τοπικό), ήλθε να προστεθεί στο εφετεινό 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball. Το τουρνουά θα γίνει στο Λουτράκι, 9- 11 Ιουλίου (διοργ.: Νίκος Κερασοβίτης, 6937456146, nkeras@sportcamp.gr).
Η διοργάνωση αυτή "απαντά" στο... πολυπόθητο αίτημα πολλών φίλων για μία τοπική διοργάνωση κοντά στην Αθήνα. Έτσι, ο μέχρι στιγμής αριθμός των τουρνουά του Πρωταθλήματος εφέτος φθάνει στα 5 (συνυπολογιζομένου και του Final-4): Αγιόκαμπος, Ίσσος, Λούτσα, Λουτράκι, Σχινιάς.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ESPINHO ΓΙΑ ΤΟ EBT '09 ΑΠΟ ΤΟ CHAR-MA HOLIDAYS

Το ταξιδιωτικό γραφείο CHAR-MA HOLIDAYS διοργανώνει 6 ημέρες αεροπορική εκδρομή με το Handball του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BeachHandball EBT '09 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Espinho κοντά στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

CHAR-MA HOLIDAYS

Αναχώρηση την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 από το Αγρίνιο επιστροφή την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του CHAR-MA HOLIDAYS.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ EBT '09 ΚΑΙ AVANT GARDE ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ 13.05.2010

Αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης AVANT GARDE εν όψει του EBT '09 που θα πραγματοποιηθεί στο Espinho της Πορτογαλίας έχει η εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ' της Άρτας που κυκλοφορεί την Πέμπτη 13 Μαΐου 2010.

EBT '09 ESPINHO

Ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Κοντογιώργος στη σελίδα 26 της εφημερίδας "ΓΝΩΜΗ' της Άρτας που κυκλοφορεί την Πέμπτη 13 Μαΐου 2010, παρουσιάζει την προσπάθεια της AVANT GARDE να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αναφέρει τις αθλήτριες που κατάγονται από την Άρτα και έχουν αγωνισθεί στην Αναγέννηση. Παρουσιάζει την πόλη Espinho της Πορτογαλίας που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση και στοιχεία για το EBT '09. Ενδιφέρον και το θέμα στο κάτω μέρος της σελίδας για την Melissa Jimenez την 24χρονη Ελληνομεξικανή με καταγωγή από το Αγρίνιο, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αμερικανικής showbiz. Πατήστε πάνω στην εφημερίδα για να τη διαβάσετε σε μεγάλο μέγεθος.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ EBT '09 ΚΑΙ AVANT  GARDE ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ 13.05.2010

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ- ΚΡΙΤΩΝ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ- ΚΡΙΤΩΝ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα μαθήματα
της Σχολής, που περιλάμβαναν συνδυασμό διαλέξεων, προβολής βίντεο και multimedia παρουσιάσεων, παρακολούθησαν 14 υποψήφιοι εκ των οποίων οι
11 πήραν το Δίπλωμα του Διαιτητή – Παρατηρητή - Κριτή.

Αναλυτικά τα ονόματα των επιτυχόντων:

ΑΓΓΟ...ΥΜΗΣ Σ., ΓΚΟΛΙΑ Γ., ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Β., ΔΗΜΟΥ Μ., ΔΙΑΜΑΝΤΗ Μ., ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ Ε., ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ Ε., ΣΟΥΛΙΟΥ Ζ., ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ Α., ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
Α., ΧΑΡΙΤΣΟΣ Β.

Καλή επιτυχία και καλή πορεία σε όλους!

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "DIP MEDIA"

DIP MEDIA ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ

φώτο από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Νορβηγία το 2009
Μια συνεργασία που δίνει άλλη διάσταση έκαναν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης Beach Handball - Λούτσα '10 στο Δήμο Φαναρίου. Η γνωστή διαφημιστική εταιρεία DIP MEDIA ανέλαβε όλο το πρότζεκτ της εκδήλωσης.
Η συμφωνία αυτή σίγουρα θα χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και κύρος, αφού ο διεθυντής της εταιρείας, Βαγγέλης Πήχας έχει την εμπερία ανάλογων αγωνιστικών events από την πρωτεύουσα (χαρακτηριστικό event το ράλι Ακρόπολις), αλλά και τη συνεργασία του με γνωστά πανελλήνια κανάλια στο Champions League, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΣ Γιάννενα και πολλά άλλα...

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι έτοιμος ο πλήρης φάκελος των πακέτων-χορηγιών και κάθε δράση θα γίνεται κεντρικά μέσω της διαφημιστικής εταιρείας DIP MEDIA.

Επίσης, θα υπάρχει πλήρης αναφορά για το τουρνουά στη Λούτσα από το σάιτ της εταιρείας www.dipnews.gr και σύντομα από ραδιοφωνικό σταθμό στη συχνότητα 102.1

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΚΡΙΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ BEACH HANDBALL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Επιτροπή Beach Handball της O.X.E., σε συνεργασία με τον ΣΥ.Δ.Χ.Α. και τον ΣΥ.Κ.Χ.Α., διοργανώνει σχολή υποψηφίων διαιτητών/κριτών/παρατηρητών του αθλήματος, στην Αθήνα, στις 15 & 16 Μαϊου 2010, στα γραφεία του ΣΥΔΧΑ (Μονής Προδρόμου 6 & Αριστοτέλους 106, τηλ. 2108223993). Πληροφορίες: Γ. Σκλαβενίτης (6977456282), Σ. Παζάρογλου (6944560982).

Προϋπόθεση συμμετοχής στη Σχολή, η αποφοίτηση από προγενέστερη Σχολή διαιτησίας του handball σάλας.