Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΚΑΙ 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η μαγευτική παραλία της Λούτσας του Δήμου Φαναρίου στην Πρέβεζα θα φιλοξενήσει και πάλι τουρνούα Βeach Ηandball, στις 2, 3 και 4 Ιουλίου 2010, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2010 υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

LOYTSA PREVEZA  '10......BEACH HANDBALL

Για όλα τα νέα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε από το blog LOYTSA PREVEZA '10......BEACH HANDBALL το οποίο δημιούργησε και διαχειρίζεται ο Νίκος Γιαμούρης που μαζί με τους συνεργάτες του διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά ένα από τα καλύτερα τουρνουά BEACH HANDBALL.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το τουρνουά στη Λούτσα. Φέτος ευελπιστώ ότι θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, γι' αυτό άλλωστε έχουμε ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς σε σχέση με πέρυσι την προετοιμασία του..

    Σίγουρα όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε όλες τις ομάδες που τιμούν με την παρουσία της τα τουρνουά ανά την Ελλάδα και χωρίς αυτούς δε θα υπήρχε το BEACH HANDBALL.

    Μήπως και η Ομοσπονδία να γίνει περισσότερο ενεργή και να βοηθήσει διοργανωτές και ομάδες πραγματικά ? Ένα ερώτημα απλά για την εξέλιξη του αθλήματος, που είναι τόσο όμορφο και στην παραλία.

    με σεβασμό

    Γιαμούρης Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή