Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

AGIOKAMPOS BH 2010 “back to the future” MAISTRA beach

Στις 11 Ιουνίου 2010 από την παραλία του Αγιόκαμπου Λάρισας θα αρχίσει το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball, με την ελπίδα ότι θα διαμορφώσει μια καινούργια σελίδα στην ιστορία του αθλήματος. Στη διάρκεια του καλοκαιριού η Λούτσα της Πρέβεζας, ο Ισσός της Κέρκυρας και το Λουτράκι θα είναι οι συνολικά 4 σταθμοί του αθλήματος της άμμου, όπου και οι ομάδες θα συλλέξουν βαθμούς για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος τέλη Ιουλίου (24-25/7/2010) στο Σχοινιά, για την ανάδειξη των φετινών πρωταθλητών Ελλάδος.

BeachHandball.jpg

Ο Αγιόκαμπος επιστρέφει και ανοίγει μάλιστα την αυλαία για το 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball (Kαλοκαίρι 2010) την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 θα είναι μάλιστα η 7η χρονιά που θα διεξαχθεί παρόμοιο τουρνουά (και ΕΒΤ) στην περιοχή της Κάτω Σωτηρίτσας Αγιόκαμπου του Δήμου Μελιβοίας, στα ανατολικά του νομού Λάρισας.

Η παραλία του, οι φιλόξενοι άνθρωποί του, το φυσικό περιβάλλον, η καταγάλανη και καθαρή θάλασσα, καθώς και η εμπειρία χρόνων στο αθλητικό αντικείμενο της άμμου, αποτελούν τα εχέγγυα για μια πετυχημένη διοργάνωση, μέσα σε ένα κλίμα γιορταστικό, συναινετικό και φυσικά αρκούντως αθλητικό.


Το τουρνουά είναι ήδη ενταγμένο στο Ευρωπαϊκό καλεντάρι της ΕΒΤ.

Η διάρκεια του τουρνουά θα είναι 3 ημέρες, από Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010, έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, ημέρα που θα διεξαχθούν και οι τελικοί αγώνες σε άνδρες και γυναίκες.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαμονή σε δωμάτια της περιοχής με τιμή κατ’ άτομο / ημέρα 10-15 ευρώ. Υπεύθυνος Δ.Τζουβάρας (Τηλ. Επικοινωνίας για κλείσιμο δωματίων 6947 304175 και 2494053135).

Γεύμα-σάντουιτς καθημερινά σε όλες τις ομάδες και τους συμμετέχοντες, καθώς και μπουκαλάκια νερό για όλα τα παιxνίδια των ομάδων. Οι αρχηγοί (ή εκπρόσωποι των ομάδων), θα φροντίζουν σε συνεννόηση με το κέντρο… επιχειρήσεων ΜΑΙΣΤΡΑ, για την χορήγησή τους.

Πιθανότατα το Σάββατο αργά το βράδυ (12/6/2010) θα υπάρξει μπάρμπεκιου-πάρτι (δείπνο) για όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Θα υπάρξουν καλύτερες τιμές σε επιλεγμένα εστιατόρια - ταβέρνες για τις συμμετέχουσες ομάδες. Πληροφορίες για την προσφορά και έκπτωση, θα πάρουν οι ομάδες κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης και πριν την διεξαγωγή των αγώνων. Προκειμένου να καταφέρουμε περισσότερη έκπτωση στο φαγητό, θα ήταν καλύτερα η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μαζί.

Θα έχουμε καλύτερες τιμές στο καφέ Μαίστρα (Δ.Τζουβάρας) στους καφέδες, τα αναψυκτικά, τις μπύρες, τα παγωτά κ.λ.π., με την λογική να υπάρχουν ομαδοποιημένες παραγγελίες.

Η διοργάνωση θα φροντίσει να έχει ειδικές προσφορές με χαμηλότερες τιμές σε επιλεγμένα μπαράκια για την νυχτερινή έξοδο.

Τελική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: Τρίτη 8/6/2010. Οι συμμετοχές θα γίνονται αρχικά διαμέσου e-mail στον επίσημο διοργανωτή Κώστα Αλεξανδρή (kosalex41@yahoo.gr), με τον οποίο θα έρχονται και σε τηλεφωνική επικοινωνία οι υπεύθυνοι των ομάδων, για οποιαδήποτε διαδικαστική πληροφορία και επιβεβαίωση της συμμετοχής τους (6971 692660 απογευματινές κυρίως ώρες).

Το συμβολικό παράβολο συμμετοχής για κάθε ομάδα στη διοργάνωση, θα είναι 50 ευρώ, τα οποία και θα πρέπει να εξοφληθούν (για την επιβεβαίωση συμμετοχής στο τουρνουά) διαμέσου τραπεζικού λογαριασμού έως την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010.

Λογαριασμοί Τραπέζης: Τράπεζα Πειραιώς (5038-035829-682) και ALPHA ΒΑΝΚ (275-002101-022066).

Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010, μία μέρα μετά την τελική ημερομηνία δήλωσης των ομάδων και θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα www.kosmetpal-bh.gr (ενότητα beach handball), καθώς και στον αθλητικό τύπο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις 3 πρώτες ομάδες ανδρών και γυναικών, ενώ θα τιμηθούν με πακέτα ή κύπελλο οι MVP (θεαματικότεροι) αθλητές.

Θα ψηφιστεί από την αρμόδια επιτροπή της διοργάνωσης, το εντυπωσιακότερο και θεαματικότερο γκολ των αγώνων και ο αθλητής ή αθλήτρια που θα επιλεγεί θα πάρει δώρο 100 ευρώ.

Lucky team: Ύστερα από κλήρωση στη διάρκεια του τουρνουά, θα αναδειχτεί μία τυχερή ομάδα, της οποίας θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής για τις δύο βραδιές διαμονής (για 8 άτομα) στον Αγιόκαμπο.

  • Επίσημος Διοργανωτής: Κώστας Αλεξανδρής (μέλος επιτροπής BH της Ο.Χ.Ε., εθνικός παρατηρητής ΕΒΤ).
  • Τοπικός Συνδιοργανωτής: Δημήτρης Τζουβάρας (επιχειρηματίας).
  • Συνεργάτης - γραφείο τύπου: Σπυρίδων Θεοδώρου (καθηγητής).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η οριστική μορφή των παροχών, με τις αναγκαίες (μικρές) προσθαφαιρέσεις, θα λάβει χώρα μέσω της ιστοσελίδας www.kosmetpal-bh.gr λίαν συντόμως.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Στη σελίδα www.beachreport.gr, έχει ανοιχτεί φόρουμ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball και μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά, κάνοντας μια απλή εγγραφή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Οι αγώνες του Αγιόκαμπου και γενικά όλου του καλοκαιριού, θα διαφημιστούν με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τον Ρ/Σ Αntenna Star 105,9 στο Αγρίνιο, όπου και ο Κώστας Αλεξανδρής προΐσταται του αθλητικού τμήματος, με καθημερινές εκπομπές ποικίλλου και αθλητικού περιεχομένου. Ο σταθμός ακούγεται σε πολλούς νομούς της Δυτικής Ελλάδος, αλλά και μέσω ίντερνετ στη διεύθυνση: www.antenna-star.gr

Ο διοργανωτής του τουρνουά στον Αγιόκαμπο Κώστας Αλεξανδρής επ' ευκαιρία της πρώτης ενημερωτικής επαφής για τις καλοκαιρινές αναζητήσεις στην άμμο με το θεαματικότερο άθλημα παραλίας, δήλωσε: «Είμαστε μπροστά σε μια συγκυρία δύσκολη και καλούμαστε να υπερπηδήσουμε πολλούς σκοπέλους για να ισορροπήσουμε. Η επαναφορά του…έμπειρου Αγιόκαμπου στα επίσημα τουρνουά bh του καλοκαιριού, αποτελεί μια ευχάριστη είδηση για όλους όσους είχαν την ευκαιρία στο παρελθόν να συμμετάσχουν σε μια από τις πολλές γιορτές του. Καταφέραμε με τη συμβολή του Δημήτρη Τζουβάρα και των ανθρώπων της περιοχής, να πετύχουμε τις ίδιες καλές τιμές διαμονής σαν αυτές και 3-4 χρόνια πίσω, ενώ και οι υπόλοιπες προσφορές και παροχές της διοργάνωσης θεωρώ ότι θα είναι δελεαστικές. Όπως δελεαστικό είναι και το φιλικό περιβάλλον που βρίσκουμε κάθε φορά που έχουμε τουρνουά στην περιοχή αυτή της Λάρισας. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να υποδεχτούμε τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους, ελπίζοντας ότι και καλά θα περάσουμε, αλλά και αρκετά υψηλό θέαμα θα δούμε, αφού πλέον το άθλημά μας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Καλούμε δε και τον κόσμο της περιοχής να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή τη γιορτή για τα αθλήματα της παραλίας και να χειροκροτήσουν αθλητές και αθλήτριες που θα προσπαθήσουν για τη συλλογή βαθμών και την πρόκριση στην τελική φάση του Σχοινιά, γιατί πραγματικά και πρέπει να το ομολογήσουμε, το γουστάρουν τρελά το beach handball πλέον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου