Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

BeachHandball.jpg
H Ilioupoli b.h.c. και η O.M.G. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συγχώνευση των 2 ομάδων. Στο 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball ξεκινάνε μαζί την προσπάθεια τους με κοινή ονομασία Ilioupoli b.h.c.
H Ilioupoli b.h.c. για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα στηριχθεί στον ίδιο κορμό αθλητών με σημαντικές προσθήκες για μία καλύτερη θέση στην μάχη του beach handball.
OMG
Στόχος μας είναι να λάβουμε μέρος σε όλα τα τουρνουά παρά τις δυσκολίες που συναντούμε, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να συνεργαστούμε με κάποιο χορηγό και τα έξοδα θα επιβαρύνουν τους αθλητές σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο για την Ελλάδα και τον Ελληνικό αθλητισμό. Αυτό όμως δε μας πτοεί καθόλου να διασκεδάσουμε και να προσπαθήσουμε να διαδώσουμε το άθλημα σε όλο και περισσότερο κόσμο.
Εδώ και λίγες μέρες λειτούργει το επίσημο blog της ομάδας μας ilioupolibhc.blogspot.com Εκεί μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας μας και του beach handball, όπως επίσης να κάνετε σχόλια και να συμμετέχετε σε ψηφοφορίες.
ILIOUPOLI B.H.C.
Θέλουμε να σας έχουμε όλους κοντά μας και να σας καλέσουμε στο πάρτι που κάνουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 28 Μαΐου 2010, ημέρα Παρασκευή, στο ACQUA E SOLE . (ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ & ΚΑΒΑΦΗ (ΑΠΟ ΛΕΩΦ. ΑΛΙΜΟΥ 21)
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ilioupoli b.h.c.

1 σχόλιο: