Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Στη «μάχη» του 11ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach handball ρίχνεται ο Εύρυτος Βόλου

Ο βολιώτικος σύλλογος, ο οποίος την περσινή χρονιά έδωσε το «παρών» στο Final Four της διοργάνωσης και στις γυναίκες κατέλαβε την καθ’ όλα τιμητική τρίτη θέση στην Ελλάδα, θα επιδιώξει να συνδυάσει τα 20 χρόνια παρουσίας του με μία νέα επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο.

Εύρυτος Βόλου BEACH HANDBALL

Το σιρκουϊ στον Αγιόκαμπο είναι το 1ο κατά σειρά που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα του πανελλήνιου πρωταθλήματος και στο οποίο θα λάβει μέρος η ομάδα της Μαγνησίας, με την επωνυμία «ICS Eύρυτος Βόλου», καθώς φέτος οι γυναίκες έχουν μεγάλο χορηγό την εταιρεία ICS Αφών Δημ. Καρακώστα. Αντίστοιχα οι άντρες έχουν χορηγό την εταιρεία Aqua Karta του κ. Β. Χουλιαρά.

Ο Εύρυτος Βόλου εκτός από τον Αγιόκαμπο έχει δηλώσει συμμετοχή στα σιρκουϊ της Περαίας, του Λουτρακίου και της Πρέβεζας, όπως ορίζει η ΟΧΕ. Κι αυτό γιατί απαραίτητη προϋπόθεση για να προκριθεί στο Final Four μία ομάδα (πέρα των βαθμών που θα συγκεντρώσει στην τελική βαθμολογία της πανελλήνιας κατάταξης), είναι να αγωνιστεί σε τρία τουλάχιστον σιρκουϊ.

Προπονητής τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες θα είναι, όπως και πέρυσι, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, που από την πλευρά του αισιοδοξεί ότι οι ομάδες θα έχουν αξιόλογη παρουσία και στο φετινό πρωτάθλημα beach handball.

Η γυναικεία ομάδα θα απαρτίζεται από τις Έλενα Γιαννακοπούλου, Εβίτα Σταμοπούλου, Πέγκυ Στεφανίδου, Μαίρη Ταράση, Κατερίνα Σπέρτου, Κρίστι Δήμου, Γιώτα Χαλκίδου και Λένα Ακάλεστου, ενώ στους άνδρες επιλέχθηκαν οι Γιώργος Πουλιός, Θρασύβουλος Χαλκιάς, Γιάννης Θειακούλης, Γιάννης Καρακώστας, Θοδωρής Βασιλείου, Χρήστος Μακρής, Κώστας Ντούλας, Σάκης Βασιλείου, Βασίλης Κόρκος και Βασίλης Χουλιαράς.

Την αποστολή του Εύρυτου στον Αγιόκαμπο θα συνοδέψει ο πρόεδρος των Βολιωτών, κ. Λεωνίδας Ζαφείρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου