Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Χόρεψαν συρτάκι στο Εσπίνιο!


Μια… ανάσα από τα ημιτελικά ο Παναιτωλικός

Μπροστά σε μία σπουδαία επιτυχία βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε και έκανε την έκπληξη νικώντας με 2-0 (22-18, 23-22) την ισπανική Πλάγια Μπαρμπάτε στο δεύτερο παιχνίδι του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ, που διεξάγεται στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας. Ηρωας για την ελληνική ομάδα ήταν ο τερματοφύλακας- προπονητής Βασίλης Χαραλαμπάκης που στο δεύτερο σετ και σε νεκρό χρόνο απέκρουσε πέναλτι του Μορίλο, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Εξαιρετικός ο Γιώργος Αλμπάνης με 16 γκολ και συγκινητικός ο Βραχιολίδης με 11.

Πλέον η ομάδα του Αγρινίου χρειάζεται μία νίκη κόντρα στην ελβετική Ταιφούν στις 8:15μ.μ. για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Παναιτωλικός ως Ακρόπολη είχε κερδίσει αυτή την ομάδα μέσα στην Ελβετία σε διεθνές τουρνουά τον Δεκέμβριο και τώρα μάλιστα έχει έρθει στην Πορτογαλία με πολλές απουσίες.

Μετά το τέλος του ματς στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι στην άμμο με τους διοργανωτές να παίζουν από τα μεγάφωνα Ζορμπά και τους Ελληνες παίκτες μαζί με την Αβαν Γκαρντ να χορεύουν υπό το χειροκρότημα των φιλάθλων και όλων όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εγκατάσταση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΤΕ 2-0 (22-18, 23-22)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βασίλης Χαραλαμπάκης): Στάντλερ 4, Χαραλαμπάκης, Ραμμόπουλος Λ, Βραχιολίδης 11, Κίτσος 1, Καραμαγκέλας 7, Ζήσης 6, Αλμπάνης 16.

ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΤΕ (Τζιοβάνι Σταλπόβο): Καρέρο, Ραμίρεζ 6, Ροντρίγκεζ 10, Σάντζεζ Μ. 8, Μορίλο 14, Μέρα, Πατσέκο, Σάντζεζ Χ. 2.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου