Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Την 4η θέση κατέκτησε ο Παναιτωλικός

Την τιμητική 4η θέση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων Μπιτς Χάντμπολ που διεξάγεται στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας κατέλαβε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε 2-0 από την Κροάτικη Χέμο Πρόφιλι στον μικρό τελικό πήρε όμως τα εύσημα από όλες τις αποστολές και τους διοργανωτές για την παρουσία της.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΧΕΜΟ ΠΡΟΦΙΛΙ 0-2 (15-17, 15-24)

ΧΕΜΟ ΠΡΟΦΙΛΙ (Μλάντεν Πάρατζικ): Φάντιτς 12, Γιούγκοβιτς, Μούτσιλατς, Γκόλιτς 8, Πόζεκ 5, Σίσα 6, Χραλίνοβιτς, Γκάγκουλα 10.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βασίλης Χαραλαμπάκης): Στάντλερ 10, Χαραλαμπάκης 2, Ραμμόπουλος, Βραχιολίδης 1, Καραμαγκέλας 7, Κίτσος, Ζήσης 4, Αλμπάνης 6.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βασίλης Χαραλαμπάκης (τερματοφύλακας- προπονητής): «Κάποτε όταν έπαιζαν τελικό η ΑΧΑ με την Μπαρμπάτε πηγαίναμε από νωρίς στο γήπεδο για να πιάσουμε μια καλή θέση για να τις θαυμάσουμε. Τώρα όμως το επίπεδο μας έχει ανέβει πάρα πολύ και καταφέραμε να τερματίσουμε πάνω από αυτές. Στόχος μας είναι του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα με την προσθήκη και των Λαζαρίδη, Ραμμόπουλου Γ., θα κρατήσουμε τον Γερμανό Μάρτιν Στάντλερ και θα βρούμε και έναν ξένο αριστερόχειρα ή θα ήταν ακόμα καλύτερο να μυήσουμε έναν Ελληνα αριστερόχειρα από κάποια ομάδα της Α1 ανδρών, ώστε να μπορεί να αγωνίζεται και στην Εθνική»

Γιώργος Αλμπάνης (πίβοτ): «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο του Παναιτωλικού που μας έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο ευρωπαϊκού, που στάθηκαν δίπλα μας σε όλη την οργάνωση του ταξιδιού. Οσον αφορά τους αγώνες η ομάδα ήρθε για να παλέψει και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό δυστυχώς ήταν η 4η θέση, αν και υπήρχε πίστη πως μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Αποκομίσαμε σπουδαίες εμπειρίες και για κάποια παιδιά συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου ήταν η πρώτη μας μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ανυπομονούμε να συμμετέχουμε πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα που με τα έξι τουρνουά που θα γίνουν φέτος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

Γήπεδο 1

12μ. Ατλάντικ Σαρκς- Ταιφούν (θέσεις 7-8 ανδρών) 1-2

1μ.μ. Μάλαγα- Μπιτς Γκέρλς (πρώτος ημιτελικός γυναικών) 2-0

2μ.μ. Ντετόνο Ζάγκρεμπ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (πρώτος ημιτελικός ανδρών) 2-0

3μ.μ. Οσκαρσερ- Ντετόνο Ζάγκρεμπ (θέσεις 5-6 γυναικών) 0-2

4μ.μ. ΑΧΑ- Πλάγια Μπαρμπάτε (θέσεις 5-6 ανδρών) 2-0

5μ.μ. Μπιτς Γκέρλς- Μπάμπλεμπι (μικρός τελικός γυναικών) 2-0

6μ.μ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- Χέμο Πρόφιλι (μικρός τελικός ανδρών) 0-2

7μ.μ. Μάλαγα- Πλαγιαντέτες (τελικός γυναικών)

8μ.μ. Ντετόνο- Γουότερ Μπόις (τελικός ανδρών)

Γήπεδο 2

1μ.μ. Μπάμπλεμπι- Πλαγιαντέτες (δεύτερος ημιτελικός γυναικών) 1-2

2μ.μ. Χέμο Πρόφιλι- Γούοτερ Μπόις (δεύτερος ημιτελικός ανδρών) 0-2

3μ.μ. Αβαν Γκαρντ- Πρόμιλκι (θέσεις 7-8 γυναικών) 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου