Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ 11o F4 BEACH HANDBALL ΣΤΟ «ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ»

Πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου 2010 το 11ο F4 Beach Handball που διοργανώνει η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ. Όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προβάλουν κατά τον καλύτερο τρόπο το άθλημα και να δώσουν και στο τηλεοπτικό κοινό τη δυνατότητα να χαρεί τη δυναμική και τη γοητεία του αθλήματος. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ «σπορ+». Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της επιχείρησης του παραθαλάσσιου χώρου αναψυχής «ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ».


Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έχουν προβλεφθεί εταιρικά προωθητικά events ενώ θα παίξουν μουσική dj από γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.


Σίμος Λαζαρίδης-Πρόεδρος ΟΧΕ: « Το Beach Handball έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο λόγω των προσπαθειών των συντελεστών του αθλήματος με τις οποίες διασφαλίζεται μια διαρκής διαφήμιση του αθλήματος και τους καλοκαιρινούς μήνες και έτσι κρατάμε σε εγρήγορση το φίλαθλο κοινό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος και των ομάδων του μπιτς χάντμπολ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στο 11ο F4 που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Καράβι του Σχοινιά το οποίο έχει γίνει πια θεσμός. Δεσμεύομαι ότι η ομοσπονδία θα είναι κοντά στο μπιτς χάντμπολ για να επιλύσει ότι πρόβλημα προκύψει. Αναφορικά με το ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να ανακηρυχτεί ολυμπιακό άθλημα το μπιτς χάντμπολ αυτό θα είναι ευχής έργον. Η πρόθεση από πλευράς IHF και την EHF υπάρχει, θα ήταν μεγάλη επιτυχία. Η ΟΧΕ θα κάνει το κάθε τι προς την κατεύθυνση αυτή».


Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής των αγώνων Γιώργος Μπεμπέτσος δήλωσε: « Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι αγώνες θα καλυφθούν από το σπορ+. Όσο για τις εγκαταστάσεις στο ‘Kαράβι Σχοινιά’ δίνουν όλες τις εγγυήσεις για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Προβλέπεται μεγάλη προσέλευση ενώ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον κόσμο του αθλήματος. Το επίπεδο των τουρνουά έχει ανέβει φέτος αυξήθηκε ο αριθμός των τουρνουά που διεξήχθησαν ενώ εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των ομάδων, σχεδόν οι διπλάσιες συμμετοχές. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε εθνικές ομάδες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011».

Νίκος Πέρρος: « Συντονιστής τουρνουά μπιτς χάντμπολ Κέρκυρας: «Με τη γλώσσα των μαθηματικών το φετινό 11ο πρωτάθλημα Beach Handball είναι το καλύτερο (σημειώθηκαν οι περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά). Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και αυτό που ζητώ είναι όλοι να προσπαθήσουμε ώστε να ανέβει το Beach Handball ακόμα περισσότερο. Η πρόθεσή μας είναι να φέρουμε στην Ελλάδα το 2011 και μάλιστα στην Κέρκυρα, ένα Παγκόσμιο ή ευρωπαϊκό ή EBT αθλητικό γεγονός μεγάλης εμβέλειας για το Beach Handball».


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 11ου F4 BEACH HANDBALL:

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010:

  • 13:00 Τεχνική συγκέντρωση
  • 14:00 1ος ημ. γυναικών: ILIOUPOLI BHC - AVANT GARDE
  • 15:00 1ος ημ. ανδρών: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - VAMOS 2005
  • 16:00 2ος ημ. ανδρών: SUMMER 04 - CITY UNITY COLLEGE
  • 17:00 2ος ημ. γυναικών: ICS ΕΥΡΥΤΟΣ BOLOY – SUBMARINE


Κυριακή 25 Ιουλίου 2010:

  • 13:00 Μικρός τελικός γυναικών
  • 14:00 Μικρός τελικός ανδρών
  • 15:00 Τελικός γυναικών
  • 16:00 Τελικός ανδρών
  • Απονομές επάθλων
Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το σπορ+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου