Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ F4 ΤΟΥ 11ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH HANDBALL

Βάσω Σκάρα αθλήτρια της Avant Garde για την τελική φάση στο Καράβι του Σχοινιά λεει: «Η τελική φάση στο καράβι Καράβι του Σχοινιά έγινε πια θεσμός. Φέτος υπήρξε μεγαλύτερη συμμετοχή ιδίως στους άνδρες θα θέλαμε μεγαλύτερη παρουσία και στις γυναίκες. Αθλητές και αθλήτριες του Beach Handball πληρώνουν από την τσέπη τους το φαγητό τους, τη διαμονή τους. Οι ομάδες πρέπει να βρουν χορηγούς αλλά πρέπει να μας στηρίξει και λίγο περισσότερο η ΟΧΕ. Το μπιτς χάντμπολ είναι προέκταση του χάντμπολ σάλας. Η ΟΧΕ πρέπει να συμβάλει στο να πάνε και οι εθνικές ομάδες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του χρόνου. Στους άνδρες γίνεται μάχη. Οι 4 πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν για τα πρωτεία. Εμείς σαν Avant Garde στοχεύουμε στον τίτλο. Όσο για το πρωτάθλημα σάλας θα έχουμε πολλά προβλήματα. Υποστηρίζω την αναδιάρθρωση αλλά λόγω της οικονομικής συγκυρίας είχαμε παραιτήσεις στην Α1 και ανέβηκαν άλλες ομάδες στη θέση τους. Θα υπάρχουν δυσκολίες την ερχόμενη χρονιά. Θα πρωταγωνιστήσουν η Πάτρα και η Νέα Ιωνία αλλά θέλω να πω για μια ακόμα φορά πως η Άρτα δεν πεθαίνει και θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει. Χρειάζεται να υποστηριχτούν οι υποδομές και να φτάσει το χάντμπολ γυναικών στη θέση που του αρμόζει».

Ο Νίκος Γιαμούρης- αρχηγός του City Unity College, αναφέρει: « Υπάρχει χημεία μεταξύ των παλιών και των καινούργιων παικτών η συμβολή του προπονητή μας Δ. Καρρά είναι σημαντική γιατί έχει την τεχνογνωσία και την αναγνωρισιμότητα. Μπορούμε σαν ομάδα να κάνουμε και την έκπληξη. Εάν τα τουρνουά γίνονται όπως της Λούτσας Πρέβεζας και της Κέρκυρας τότε το Beach Handball θα ξεπεράσει και το μπιτς βόλλεϋ. Η ομάδα μας αποτελείται από τους Πέτρο Διάρα, Νίκο Γιαμμούρη, Θανάση Τούτση, Βασίλη Αναστασέλο Αλέξη Παπαγιαννόπουλο, Δημήτρη Ζήση, Πάνο Βασιλόπουλο, Νίκο Μαγκαφουράκη, Δημήτρη Στούμπη, Γεώργιο Μάτο, Στέλιο Μακρή και Παναγιώτη Στούμπη».

Έλσα Μάστακα-Submarine: «Είμαστε καινούργια ομάδα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο από την Avant Garde. Οι ομάδες στις γυναίκες είναι λίγες και το επίπεδο έχει ανέβει αλλά χρειάζεται περισσότερη στήριξη».

Βασίλης Χαραλαμπάκης του Παναιτωλικού: « είμαστε το πρώτο φαβορί. Έχουμε να παλέψουμε με τη Summer 04 που είναι ενισχυμένη ομάδα και δυνατότερη από ποτέ. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Το κλειδί για το Beach Handball είναι να ασχοληθούν περισσότεροι παίκτες. Για εμάς είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να περάσουμε το καλοκαίρι μας. Οι ανδρικές ομάδες ήταν συνολικά 25 οι πιο ισχυρές ήταν 6 και στο F4 πέρασαν 4. Το όνειρό μας είναι του χρόνου να πάμε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων και να πάρουμε ακόμα καλύτερη θέση από την τέταρτη που πήραμε φέτος. Του χρόνου θα έχουμε 2 ξένους ενώ φέτος είχαμε έναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου