Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ F4 ΤΟΥ 11ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Γιάννης Λαζαρίδης- αθλητής Παναιτωλικού: «Το F4 του μπιτς χάντμπολ δίνει μια ευκαιρία ώστε να διαφημιστεί το άθλημά μας αφού θα μεταδίδεται και απευθείας από το σπορτ+. Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με το fair play που είναι και η αρχή του μπιτς χάντμπολ. Η ομάδα κατεβαίνει με πιθανότητες 25%. Ευχόμαστε να γίνει ένα ανταγωνιστικό F4. Το μέλλον του μπίτς χάντμπολ περνάει από την ανακήρυξή του ως ολυμπιακό άθλημα. Είναι κάτι εφικτό το θέλουν τόσο η IHF η ΕΗF αλλά και η ΟΧΕ. Χρειάζεται βέβαια χρόνος ώστε να γίνει κάτι τέτοιο συνείδηση στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα, όταν αυτό συμβεί τότε το μπιτς χάντμπολ θα αποκτήσει καινούργια δυναμική. Στην ομάδα έχουμε και ένα Γερμανό, τον Μάρτιν Στάντλερ, ο οποίος είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο Πανευρωπαϊκό της Κέρκυρας ενώ από του χρόνου θα έχουμε μαζί μας και έναν Κροάτη. Ο Παναιτωλικός μας βοηθά υλικά και ηθικά και αποσκοπεί στο να είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Κώστας Γουργούμης -συντονιστής Summer 04: «Εμείς κατεβαίνουμε όχι με τον τίτλο του φαβορί αλλά σαν μια υπολογίσιμη ομάδα. Δεν θα σνομπάρουμε τον αντίπαλο θα στηριχτούμε στην αξία του αντιπάλου και έτσι θα πετύχουμε κάτι σημαντικό. Οι αγώνες του μπιτς χάντμπολ είναι για εμάς μια διέξοδος χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον χωρίς άγχος χωρίς πίεση από προπονητές, κάνουμε ευχάριστες τις διακοπές μας και παράλληλα συσφίγγουμε τις σχέσεις μεταξύ μας. Μπορεί το μπιτς χάντμπολ να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα του χρόνου αρκεί να βρεθούν χορηγοί και η Ομοσπονδία να δώσει κίνητρο σε ομάδες και παίκτες».

Θεόδωρος Παπαδόπουλος -προπονητής ομάδας γυναικών Εύρυτος Βόλου: «Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την τρίτη θέση που είχαμε πάρει τελευταία. Έχω να επιλέξω από 14 παίκτριες 8, από τις οποίες οι 6 είναι η βασική ραχοκοκαλιά της ομάδας. Αρχίσαμε τις προπονήσεις πολύ νωρίς το Μάϊο από τις Αλυκές του Βόλου. Έχουμε ένα σημαντικό χορηγό αλλά θα συνεχίσουμε στην ανεύρεση άλλου χορηγού ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμα δυνατότεροι. Στο τουρνουά του Αλμυρού που διοργανώσαμε, πήγαμε πολύ καλά, είχαμε 15 ομάδες ενώ δυο τρεις δεν τις δεχτήκαμε γιατί δεν υπήρχαν θέσεις».

Δήμητρα Παπουτσιδάκη- παίκτρια της ομάδας Ηλιούπολη BHT: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Οι κοπέλες της ομάδας προέρχονται από τον Ευώνυμο Ηλιούπολης από τον ¨Αρη Νικαίας και από τη Νέα Ιωνία. Εμείς διασκεδάζουμε μέσα από το μπιτς χάντμπολ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε και την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι προπονήσεις γίνονται στο Λαγονήσι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κωνσταντίνο Μίχα και τον Ναπολέωντα Κρεμόνα, οι οποίοι μας στηρίζουν με κάθε τρόπο και ως προπονητές. Η ομάδα αποτελείται από τις: Έφη Μητροπούλου Αλέκα Κουτρούμπα Λευκοθέα Φαζού, Νατάσα Κοντινού, Αγγελική Νομικού, Νίκη Μαυρογεωργή, Βάσω Μαυρογεωργή, Δήμητρα Παπουτσιδάκη, Στέλλα Δελατόλα και Ναταλία Πεφάνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου