Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Τουρνουά Beach Handball 17 και 18 Ιουλίου 2010 στη Λάρνακα

Με τη συμμετοχή 14 ομάδων θα διεξαχθεί τελικά το τουρνουά Beach Handball που διοργανώνει φέτος η Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ, στην παραλία του ΚΟΤ στη Λάρνακα, το Σαββατοκυρίακο 17 και 18 Ιουλίου 2010. Ουσιαστικά, σε αυτό το Σαββατοκυρίακο, θα γίνουν ταυτόχρονα δύο τουρνουά, ανδρών και γυναικών, αφού οι συμμετοχές των 14 ομάδων αφορούν σε 6 ομάδες αντρών και 8 ομάδες γυναικών. Την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται ότι θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΧ η κλήρωση του προγράμματος του τουρνουά, έτσι ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα και η ώρα διεξαγωγής των αγώνων.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Τόσο οι ομάδες αντρών όσο και των γυναικών θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Στην πρώτη φάση του τουρνουά όλες οι ομάδες θα διαγωνιστούν εναντίον όλων των ομάδων που είναι στον ίδιο όμιλο. Στην επόμενη φάση, θα προχωρήσουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις του κάθε ομίλου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του κάθε ομίλου θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά με τις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση του άλλου ομίλου (χιαστί) και οι νικήτριες θα αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού (ανδρών και γυναικών).

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν από την ΚΟΧ την ερχόμενη βδομάδα, οπόταν θα ανακοινωθεί και το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά.

ΠΗΓΗ: ΚΟΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου