Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στη Νέα Αγχίαλο η διαμονή των αθλητών του "Gazebo Seaside

Στα ξενοδοχεία "Πρωτεσίλαος" και "Πύρασος" στη Νέα Αγχίαλο, θα μπορούν να καταλύσουν οι αποστολές των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά beach handball "Gazebo Seaside", το οποίο θα γίνει στον Αλμυρό Βόλου το τριήμερο 16-18 Ιουλίου 2010.

Υπεύθυνος κρατήσεων είναι ο κ. Βασίλης Ασδεράκης (τηλέφωνο επικοινωνίας 6974-639241).

Ο Παναιτωλικός ήταν η πρώτη ομάδα, που δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά beach handball "Gazebo Seaside". Ο σύλλογος του Αγρινίου, ο οποίος οδηγεί την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα του 11ου πανελλήνιου πρωταθλήματος και προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, θα δώσει το "παρών" στον Αλμυρό Βόλου.
Με την παρουσία του Παναιτωλικού, το τουρνουά "Gazebo Seaside" θα αποκτήσει... άρωμα Ευρώπης στους αγώνες, καθώς πρέπει να τονιστεί ότι οι Αγρινιώτες στις αρχές Ιουνίου κατέλαβαν την 4η θέση στο ΕΒΤ Master στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Στην κατηγορία ανδρών έχουν δηλώσει επίσης συμμετοχή η "Δράμα 2010", αλλά και ο Aqua Karta Εύρυτος Βόλου. Στις γυναίκες η πρώτη συμμετοχή ήταν από τον ICS Εύρυτος Βόλου, ο οποίος στους αγώνες του Αλμυρού θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, προερχόμενος από την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά "Arion Cup" στο Λουτράκι το τριήμερο 9-11/7/2010.

ΠΗΓΗ: Gazebo Seaside

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου