Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κορίτσια συγχαρητήρια την αξίζατε την θέση και πολλά μπράβο σε όλες...Η προσπάθεια έφερε αποτέλεσμα την κατάλληλη στιγμή!
Επίσης πολλά ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο αντρικό και γυναικείο που με δικά τους έξοδα στήριξαν την ομάδα σε κάθε τουρνουά.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ρήγα,Κων/νο Λάκκα,Στέφανο Ρουμελιώτη,Θοδωρή Παρασκευαϊδη που αγωνίστηκαν στην ομάδα και ερχόταν ο καθένας από διαφορετική πόλη πληρώνοντας ο καθένας μόνος του τα έξοδα.
Ακόμα να μην ξεχάσω τον MVP του πανελληνίου πρωταθλήματος Δημήτρη Ρήγα που ήταν στην ομάδα μας και μας έκανε να χαρούμε και δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο.
Ο απολογισμός της καλοκαιρινής χρονιάς έχει ως εξής:Τρίτη θέση οι γυναίκες,MVP Πρωταθλήματος Δημήτρης Ρήγας και τέλος βραβείο FAIR PLAY η αντρική μας ομάδα και πέμπτη θέση.


Ναπολέων Κρεμόνας

11 σχόλια:

  1. me thn seira mou san paixtria tou gynaikeiou tmhmatos ths omadas tha hthela na euxaristisw therma ton napoleon kremona kai ton kwnstantino mixo pou stathikan dipla mas kai mas bohthisan me tis xrisimes simboules tous...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eseis to axizare pragmatika kai dikaia ftasate ekei!telika dikaiwnonte oi kopoi an epimenoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την σειρά μου να συγχαρώ τα κορίτσια της Ηλιούπολης για την τρίτη θέση.Ένα μεγάλο μπράβο στον Ναπολέων Κρεμώνα για την συνολική του προσπάθεια εφέτος όσον αφορά στην διαχείρηση και των δύο ομάδων της Ηλιούπολης,ανδρών και γυναικών.Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να προσφέρω αγωνιστικά στην ομάδα των ανδρών όποτε χρειάστηκε.Οι ομάδες βρίσκονται σε καλό δρόμο και ελπίζω του χρόνου ΟΛΟΙ μαζί να ολοκληρώσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση εφέτος.

    Λάκκας Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΚΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαριτήρια και στις 2 ομάδες που ο κάθε παίκτης και παίκτρια με δικά τους έξοδα πήγαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και κάνανε απλά το κέφι τους ...και τους βγήκε σε καλό!

    Και του χρόνου ψηλότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τετοιες προσπαθειες που οργανωνινται με φιλοτιμο μερακι και παθος για το αθλημα ειναι πραγματικα αξιεπαινες..μπραβο και συγχαρητηρια στο Ναπολεων και τα αλλα παιδια της Ηλιουπολης.Πραγματικα χαρηκα που επαιξα με την ομαδα σας,ακομα και αν για λιγο χασαμε τη τετραδα..ευχομαι του χρονουθ να επιτευχθει
    Στεφανος Ρουμελιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Koritsia mpravo gia tin triti thesi to aksizate...
    Tora gia emas ti na po...Xasame to Final 4 sta xasomeria,pou leei kai o allos!!!!
    Ligo pio empiri na itan i omada tha ta katafername sigoura...To mono sigouro einai oti kaname iperprospatheia..
    Telos panton...
    To thema einai oti oloi to euxaristithikame kai pisteyo oti kai tou xronou tha ginei to kati parapano...
    Ego na po sta paidia kai eidika ston Napoleon ena euxaristo pou me efere stin omada kai epaiksa mazi tous kai oti xoris autous den tha pername kai to vrabio tou politimoterou paixti...


    Dimitris Rigas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. se euxaristoume poli dimitri,ki esena sou aksise to brabeio auto kai einai timi mas pou agwnistikes me ta xrwmata ths omadas mas!se perimenoume tou xronou gia megaliteres epitixies mias kai pleon exeis ginei enas apo mas....

    efi mitropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. opos loipon proeipan kai oloi oi parapano auti i omada me dika tis eksoda kai kopo ollonon ftase ekei pou eftase!!mpravo sta koritsia giati eilikrina tous aksize kai ena akoma megalitero mpravo sta agoria pou to palepsan mexri to teleutaio tournoua!!!!eimai poli xaroumeni pou kathe xrono i omada anevainei ki ena skalopati psilotera!!!den tha miliso onomastika giati nomizo oloi valan to xeraki tous!!!euxomai mono tou xronou na iparksei akoma megaliteri anodos!!!

    lena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για όλη την παρουσία στην διάρκεια όλων των τουρνουά..!!! Σημασία έχει να κανείς αυτό που αγαπάς και να το απολαμβάνεις ξέχωρα απο θέση - κατάταξη..!! Μπράβο σας αγόρια κ κορίτσια...!!! Νικος Ψαρρος απο Πηγασο Κυψελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχήν συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για το μετάλλιο που πήραν!!!Με την σειρά μου να ευχαριστίσω και τα παιδιά που μας βοήθησαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ερχόμενοι από άλλες πόλεις..

    Το φετινό πρωτάθλημα ήταν για όλους μας άλλη μία εμπειρία χαρίζοντάς μας ωραίες στιγμές,σημασία για μένα έχει το ότι όλοι μαζί γίναμε μία παρέα.Αυτή η παρέα θα συνεχίσει την προσπάθεια γιατί έχουμε όρεξη και τρέλλα ,οι διακρίσεις θα έρθουν γιατί ΟΛΟΙ μας το αξίζουμε!!!Ραντεβού λοιπόν του χρόνου για ακόμα καλύτερα πράγματα.

    Και μην ξεχνάτε...ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ...

    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    Αντώνης Αντωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή